FAQ


Heeft u nog vragen over Tirosana ?

Kijk eerst hier.


Komt Tirosana in aanmerking als een diagnose?

Nee. Tirosana is ontworpen om een formele diagnose door een gekwalificeerde, gediplomeerde medische professional te begeleiden. Tirosana is een hulpmiddel om symptomen op te sporen en te leren hoe ze holistisch aan te pakken.

Voordat u begint met een dieet of een bewegingsprogramma, moet u uw huisarts raadplegen.


Ik kan de oefeningen niet afmaken. Wat moet ik doen?

Ten eerste, als u probeert de tussenliggende of gevorderde niveaus van de oefening, overschakelen naar het beginner niveau.

Als u echter al op beginnersniveau bent, probeer dan het aantal herhalingen te halveren. Houd hetzelfde aantal sets aan. Als u kracht begint op te bouwen, voegt u aan elke set een herhaling toe totdat u het beginnersniveau hebt bereikt.

Oefening is een marathon, geen sprint. Doe wat je lichaam aankan. Je lichaam zal sterker worden en je vaardigheden zullen verbeteren. Blijf volhouden. Wij zijn er voor u!


Ik val niet af. Is dat normaal?

Een van de meest voorkomende problemen bij schildklieraandoeningen is een schommelend gewicht. Tirosana is niet bedoeld om het getal op de weegschaal naar beneden te halen. Het is ontworpen om u te helpen veranderingen aan te brengen in uw levensstijl, voeding en lichaam om de werking van uw lichaam te verbeteren. Hoe is uw slaap? Hoe zijn uw energieniveaus? Hoe zijn uw symptomen en de ernst ervan?

Blijf de Symptoom Tracker gebruiken ! Misschien ziet u niet onmiddellijk een gewichtsverandering, maar u kunt wel de andere positieve veranderingen in uw lichaam blijven volgen.


Wat is het terugbetalingsbeleid van Tirosana ?

Wij willen dat u gezond en gelukkig bent. Als u vier weken van het programma hebt voltooid en hebt vastgesteld dat Tirosana niet voor u is, zullen wij uw aankoop volledig terugbetalen.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen bestellingen kunnen terugbetalen nadat 3 maanden zijn verstreken vanaf uw oorspronkelijke aankoopdatum.

Om een terugbetaling aan te vragen, gelieve ons te contacteren via de link onderaan de pagina.