Over ons

Leer meer over de mensen achter Tirosana

Tirosana is een wereldwijde samenwerking gemaakt voor mensen zoals jij. We weten wat je voelt, omdat we ook gefrustreerd zijn geweest. We hebben het gevoel gehad dat er geen antwoorden voor ons waren, en we hebben ons overweldigd gevoeld door de grote hoeveelheid informatie online. De mensen die dit programma hebben gemaakt hebben gevochten door hersenmist, onvermogen om gewicht te verliezen, haaruitval, en darm gezondheidsproblemen. We wilden de frustratie uit de zoektocht halen, dus creëerden we Tirosana.

We hebben ook een enorme verbetering van de symptomen gezien door dit programma te volgen.

Het internet is een uiterst nuttig instrument wanneer u op zoek bent naar een dessertrecept, maar het kan een uiterst frustrerend instrument worden wanneer u op zoek bent naar hulp voor uw gezondheid. Wij vinden dat u toegang moet hebben tot goed georganiseerde, gestructureerde informatie die gemakkelijk te begrijpen en toe te passen is in uw dagelijks leven.

Via Tirosana willen wij u helpen beter te begrijpen wat er in uw lichaam gebeurt en u leefstijlsuggesties bieden die uw dagelijks leven kunnen verbeteren.